طراحی وآموزش سایت

سئو داخلی

 

 

سئوی داخلی

 

مراحل بهینه سازی داخلی سایت برای موتورهای جستجوگر

Meta Tag (متا تگ ها)

شاید یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های سئو داخلی، قرار دادن تگ ها می‌باشند. بعضی از تگ ها به‌اندازه گذشته برای سئو سایت مهم نیستند، اما اگر به طرز صحیحی نوشته و بهینه سازی شوند می‌تواند باعث افزایش ترافیک سایت شما شود.

متاتگ Meta Tag ها اطلاعاتی درباره صفحات سایت برای موتورهای جستجو فراهم می‌کنند. به‌منظور رسیدن به رتبه بالاتر، این امر باید براساس ارتباطات و رضایت کاربران انجام شود و علاوه براین، متا تگ های نوشته‌شده توسط انسان نسبت به متاتگ‌هایی که CMS ها به شکل پیش‌فرض و اتوماتیک درج می‌کنند، تأثیر بهتری بر روی کاربران و افزایش نرخ کلیک دارد چرا که انسان حس نزدیک‌تری به هم نوع خود دارد یا یک ربات، و همچنین می‌توان از خلاقیت ذهن انسان در نحوه نوشتن متن‌ها در جهت کسب بازدیدکننده و بهبود نرخ کلیک استفاده کرد.

متاتگ‌های دیگری هم در ON-PAGE SEO وجود دارد مثل متاتگrobots که شما می‌توانید با این متاتگ به ربات‌های جستجوگر اعلام کنید که این صفحه یا این آدرس از سایت را ایندکس نکن (ایندکس یعنی در نتایج جستجو نشان نده) یا لینک‌های این صفحه یا این آدرس از سایت را دنبال نکن، البته دستورات بیشتری می‌توان از طریق این متاتگ مورداستفاده قرارداد و تنظیم کردن آن اهمیت بالایی دارد، حتما حتما پیشنهاد میکنم مقاله متاتگ robots حداقل یک بار نگاهی بیندازید.

 

Title Tag (تگ عنوان)

تگ عنوان صفحه یکی از مهم‌ترین عوامل سئو داخلی سایت بشمار می‌رود و اولین چیزی هست که پیش روی کاربران قرار می‌گیرد و همچنین در مورد محتوای صفحه به موتورهای جستجو اطلاع می‌دهد.

توجه داشته باشید در صفحه نتایج موتورهای جستجو (SERP) اگر کلمه جستجو شده در عنوان صفحه نیز وجود داشته باشد به صورت برجسته نمایش داده می‌شود و این موجب جلب توجه و همچنین افزایش نرخ کلیک CTR می‌شود.

تگ عنوان در حالت کد HTML به صورت زیر است:

<title>Learn Digital Marketing with ARENDEV</title>

هنگام نوشتن تگ عنوان آن را کوتاه و توصیفی در نظر بگیرید و از کلمات جالب و خاص مانند (ترفندها – رایگان – اسرار- قدم به قدم) استفاده کنید.

  • پیشنهاد میدهم ساختار تگ عنوان خود را اینگونه انتخاب کنید :  نام برند | عنوان مقاله یا صفحه مربوطه
  • نام برند و عبارت کلیدی عنوان خود را با – _ | » « جدا سازی کنید
  • عنوان هر صفحه باید منحصربفرد باشد
  • تعداد کاراکتر عنوان را بین ۵۵ تا ۶۰ در نظر بگیرید.

 

سئوی داخلی

 

Meta Descriptions (متا توضیحات)

گوگل اعلام کرده است که از تگ توضیحات متا به عنوان یک عامل مستقیم رتبه بندی استفاده نمی‌کند اما این به معنای بی اهمیت بودن این تگ نیست. اگر یک توضیح مناسب و قابل توجه در مورد مقاله یا صفحه مورد نظر بنویسید کاربران ترغیب به کلیک کردن و وارد سایت شما می‌شوند.

موتورهای جستجو از این تگ برای ارزیابی محتوای صفحه و پیش نمایشی برای کاربر استفاده می‌کنند بنابراین مهم است که محتوای آن جذاب و کاربران را مشتاق به خواندن کامل متن موضوع کند.

نکاتی که باید در هنگام نوشتن تگ توضیحات متا به آن توجه کنید شامل:

  • محدوده کاراکتر را ۱۳۵ تا ۱۶۰ در نظر بگیرید
  • استفاده از کلماتی برای ایجاد حس کنجکاوی
  • توضیحات متا باید برای هر صفحه منحصر بفرد باشند

در رابطه با تعداد کاراکتر، عدد ۱۶۰ برای اطمینان از نمایش کامل متن است با این حال گوگل گاهی در رابطه با جستجوی برخی کلمات تا ۲۵۰ کاراکتر را نیز به عنوان توضیحات متا نمایش می‌دهد.

 

تگ های هدینگ (Tags Heading)

صفحه فرود (لندینگ پیج) یا صفحه هدف باید چندین تگ heading شامل h1 تا h6 داشته باشد. مهم‌ترین تگ h1 است. هیچ‌گاه نباید بیشتر از یک تگ h1 در هر صفحه داشته باشید. اما می‌توانید از تعداد دلخواهی از تگ‌های h2 و h3 استفاده کنید. از این تگ ها به‌عنوان subheading استفاده می‌شود. این نکته را در نظر بگیرید که وقتی می‌گوییم به تعداد دلخواهی می‌توانید از تگ h۲ در صفحات استفاده کنید به این معنی نیست که می‌توانید ۱۰۰ بار در یک صفحه استفاده کنید، سعی کنید هیچ‌گاه به شکل غیراصولی از فاکتورهای سئو استفاده نکنید چرا که ممکن است باعث بالا رفتن احتمال پنالتی سایت توسط گوگل شود.

از بیش از یک تگ h1 در صفحات استفاده نکنید. این استفاده نادرست باعث آسیب‌های جدی به سئو سایت ها می‌شود مخصوصاً اگر سایت نو پا باشد و ممکن است گوگل در رتبه دهی به صفحات دچار اشتباه می‌شود یا فکر کند در حال دور زدن آن هستید.

از هدینگ ها (heading) به‌منظور نمایش دادن بخش‌های مختلف صفحه استفاده کنید. تأثیر این موضوع را می‌توان هم از نگاه سئو داخلی سایت (بهینه سازی داخلی سایت) برای ربات‌ها در نظر گرفت و هم اینکه این موضوع کاربرپسند است و کاربران راحت‌تر می‌توانند در مقاله به دنبال پاسخ خود بگردند، مخصوصاً اگر مقاله‌ها همانند این مقاله طولانی باشند.

 

رابطه هدینگ با زیرهدینگ ها در سئوی داخلی

توجه داشته باشید، در صفحات فرود و طراحی سایت و بعضی سایت ها، کاربران تمام محتوای صفحه را مطالعه نمی‌کنند. آن‌ها مطالب را به‌صورت کلی مرور می‌کنند و به دنبال بخش‌هایی می‌گردند که پاسخگوی سؤال آن‌ها باشد یا برای آن‌ها ارزشمند یا جذاب باشد. تگ های Heading و subheading صفحه را به چندین بخش تبدیل و ارائه مطلب را واضح‌تر می‌کنند.

Subheading به کاربر کمک می‌کند در میان صفحات حرکت کنند. اگر در نوشته‌ها و مقالات خود در حال تغییر موضوع هستید یا دیدگاه متفاوتی نسبت به آن موضوع را شروع کرده‌اید، از تگ های h2 استفاده کنید. اگر همان موضوع را به چند بخش تقسیم کرده‌اید و به subheading نیاز دارید، از تگ های پایین‌تر مثل h3 استفاده کنید.

تگ‌های Heading ها نباید نادیده گرفته شوند. آن‌ها بیشتر از یک پاراگراف استاندارد، مفهوم درون خود دارند. همیشه زمانی که در حال نوشتن مطلبی هستید خواننده‌ها را به خاطر داشته باشید. نباید نوشته‌ها این‌گونه باشند که از یک کلمه کلیدی به‌منظور بهینه سازی، بیش‌ازحد استفاده‌شده باشد چرا که این موضوع می‌تواند سرمایه‌های سایت شما یعنی کاربران را به خسته کند.

به عنوان مثال بنده نیز خود یک بازدیدکننده به شمار میروم، هر زمان که به دنبال مقاله‌ای در سایت‌ها هستم، قبل از خواندن مقاله به عنوان‌ها و زیرعنوان‌های کل صفحه نگاهی کوتاه می‌اندازم و براساس نیازهای خود برآورند میکنم که آیا این همان مقاله ای هست که میخوام یا خیر و اگر عنوان‌ها به خوبی برای رفع نیازهای من قابل فهم نباشد قطعا به دنبال سایت دیگر میگردم.

 

سئوی داخلی

 

تاثیر URL در ON-PAGE SEO

URL ها باید کوتاه، مختصر، خوانا و قابل‌فهم باشند. چطور می‌توان URL (آدرس) مناسبی ایجاد کرد؟

در تحقیق درباره اندازه URL به این نتیجه رسیدم که URL های کوتاه‌تر رتبه بهتری می‌گیرند. در این تحقیق طول URL و تعداد فولدرها موردتوجه قرار گرفت. دامنه اصلی به عنوان یک فولدر و هر اسلش بعد از دامنه اصلی نیز به عنوان یک فولدر جدا در نظر گرفته شد.

  • http://domain.com (یک فولدر)
  • http://domain.com/folder (دو فولدر)
  • http://domain.com/folder1/folder2 (سه فولدر)

نتیجه این تحقیق نشان داد URL های با تعداد فولدرهای کمتر رتبه بهتری می‌گیرند. Rand Fishkin از Moz می‌گوید:

[quote arrow=”yes”]فولدرهای زیاد در آدرس برای کاربران و موتورهای جستجو گم‌راهی بیشتر به همراه دارد و همین‌طور ویرایش URL را پیچیده‌تر می‌کند.[/quote]

دقت کنید که هر کلمه در URL باید با استفاده از خط فاصله(-) جدا شود. در نام‌گذاری‌ها از (_) استفاده نکنید. URL را کوتاه نگه دارید. هرچه URL کوتاه‌تر باشد راحت‌تر می‌توان آن را به اشتراک گذاشت. با این کار خوانندگان سریع‌تر به موضوع صفحه پی برده و کمتر درگیر اعداد و ارقام، دسته‌ها، نمادها و سایر موارد می‌شوند.

از کلمه کلیدی در URL استفاده کنید. مانند سایر عوامل سئو داخلی در سایت خود، اجازه ندهید URL غیرطبیعی باشد یا با کلمات کلیدی بیش‌ازحد نامناسب شود. سعی کنید حدود 5 کلمه باشد و اطلاعاتی که کاربر به دنبال آن‌ها است را به‌طور خلاصه نمایش دهد. اجازه ندهید که کاربران با این سؤال روبه‌رو شوند که چه چیزی در این صفحه وجود دارد. عنوان، هدینگ‌ها، متا توضیحات و URLباید کاملاً واضح باشند.

 

سئوی داخلی

 

محتوای کاربرپسند و معتبر

زمانی که گوگل به خزیدن در صفحات وبسایت شما می‌پردازد، به دنبال تطبیق محتوا با نیاز کاربر می‌باشد.تولید محتوا باید به‌طور واضح توضیح دهد که چه محصول با خدماتی را ارائه می‌دهد و موضوع صفحه را کاملاً برای کاربر مشخص و شفاف کند.

محتوا پادشاه است؟

در اینترنت محتوای زیادی وجود دارد، و اطمینان از منحصربه‌فرد بودن محتوایتان امری ضروری می‌باشد. یکی از رایج‌ترین گفته‌ها و تیکه کلام‌ها در دنیای سئو و همچنین در بازاریابی محتوا عبارت “محتوا پادشاه است” می‌باشد. در حقیقت، سئو و بازاریابی محتوا در موارد زیادی باهم ارتباط دارند، آن‌ها یکدیگر را تکمیل می‌کنند. محتوا باکیفیت شامل شده از کلمات کلیدی به شکل اصولی و متنی که برای ارزش‌ها و نیازهای کاربر اینترنت است و همین‌طور باید مورد رضایت و خشنودی موتورهای جستجو باشد. این نوع عمل پایه سئو و بخش عمده سئو داخلی صفحات را تشکیل می‌دهد.

به محتوا به عنوان مکالمه‌ی با بازدیدگنندگان نگاه کنید. آیا آن‌ها وقتی وارد سایت شما می‌شوند علاقه‌مند می‌گردند یا سایت را ترک می‌کنند؟ آیا نیاز آن‌ها بعد از خواندن مقاله رفع می‌شود یا محتوا صرفا برای پر کردن سایت است؟ باید حدس و پیش‌بینی کنید که چه دیدگاهی کاربران سایت با توجه به سیاست های داخلی سایت شما می‌توانند داشته باشند؛ و همینطور باید شرایطی را فراهم کنید تا از بازدیدکننده‌ها بازخوردهای لازمه را بگیرید. زیرا هر بازخورد میتواند راهی در بی‌راهی‌های نامحسوس شما باشد.

هنگامی‌که محتوایی تولید می‌کنید، باید تولید محتوا نشان دهد که شما در این زمینه متخصص هستید. در نظر داشته باشید که بهترین محتواها می‌تواند به صورت مستقیم با بازدیدکننده صحبت کند و ارزشی که به آن‌ها توسط محتوا نمایش می‌دهد می‌تواند آن‌ها را جذب خواندن ادامه مطلب یا خرید محصولی به سرانجام برساند.

به‌منظور بهبود سئو داخلی سایت خود برای افزایش ترافیک سایت، محتوا باید مشکلی را از کاربران برطرف کند و نیاز سرچ کننده، در محتوای شما باشد و درعین‌حال محتوای شما به‌راحتی خوانده شود بدون اینکه ازنظر نوشتاری یا گرامر دچار اشتباهی باشد.

نسبت به الگوریتم های گوگل آگاه باشید

به‌منظور حذف بعضی از وبسایت‌ها در رتبه‌های بالا که دارای محتوای اسپم، تگ‌های اشباع‌شده با کلمات کلیدی و محتوای ضعیف وکلا از روش‌های اسپم در سئو استفاده می‌کنند،

گوگل الگوریتم پاندا را در فوریه 2011 راه‌اندازی کرد و به‌صورت منظم آن را به‌روزرسانی می‌کند. اگر همچنان محتوای بی‌کیفیت و ضعیف دارید، وبسایتتان در فضای مجازی پیدا نخواهد شد.

فاکتورهای سئو داخلی سایت می‌تواند تاثیری مستقیم و مهم در پنالتی شدن و یا رفع پنالتی شدن سایت شما داشته باشد،

میشه سعی کنید فاکتورهای موجود در این مقاله را با دقت اعمال کنید، و فکر نکنید که اگر بیش از حد فاکتوری را انجام دهید باعث بهبود سئو شما می‌شود، هر چند هم ممکن است برعکس این موضوع رخ دهد.

در حال حاضر پاندا یکی از مهم‌ترین ابزارهای رتبه دهی است و اگر به‌طور مداوم مطابق انتظارات کاربران پیش بروید رتبه بهتری به دست خواهید آورد.

درحالی‌که به‌روزرسانی و گسترش محتوا را ادامه می‌دهید، مطمئن شوید تمرکزتان روی ساخت محتوای باکیفیت است که دارای کلمات کلیدی به شکل بهینه هم باشد و در حین نوشتن همیشه کاربر را در گوشه ذهن‌تان داشته باشید که خود را جای اون قرار دهید و بگوید اگر من به عنوان کاربر باشم چه دیدگاهی نسبت به این مقاله خود پیدا خواهم کرد؟

 

نسبت به الگوریتم های گوگل آگاه باشید

با افزایش عمر هوش مصنوعی، سئو کارها و بازاریابها تلاش می‌کنند تا از تأثیرات الگوریتم رنک برین (RankBrain) سر دربیاورند. این سیستم در 2015 رونمایی شد و به سومین عامل رتبه دهنده تبدیل‌شده است. نکته اصلی که باید به آن توجه کنید و بارها و بارها گفته‌شده این است که برای انسان بنویسید نه برای ربات. این بهترین راه برای رتبه گرفتن از RankBrain است.

RankBrain عمدتاً به عنوان راهی برای تفسیر جستجوهای مردم به‌منظور یافتن صفحاتی که ممکن است کلمات صفحات مطابقتی با کلمات جستجو شده را نداشته باشند، استفاده می‌شود. بهترین تمرین در نوشتن مقاله بهینه شده، پاسخ به سؤالات کاربران در کوتاه‌ترین زمان ممکن است. گوگل می‌تواند قصد و نیت کاربران را تشخیص داده و بهترین نتایج را برای آن‌ها بازگرداند.

درحالی‌که کلمات کلیدی نقش مهمی در سئوی داخلی ایفا می‌کنند، گوگل بیشتر و بیشتر به معناگرایی روی می‌آورد تا بهترین تجربه کاربری را برای بازدیدکنندگان فراهم کند.

کلمات کلیدی هدفمند

انتخاب کلمه کلیدی مناسب نه تنها بر روی سئوی داخلی سایت بسیار مورد اهمیت است، بلکه در سئو خارجی هم امری بسیار حیاتی است، درحالی‌که باید محتوا باکیفیت و کاربرپسند تولید کنید، تمرکز روی کلمات کلیدی نیز همچنان حیاتی هست. مثلا در تگ های متا، از کلمات کلیدی برای طرح کلی یک محصول یا خدمات یا متن شاخصی از یک پست از وبلاگ، استفاده کنید.

چرا تعیین کلمات کلیدی مهم است؟ استفاده صحیح از آن‌ها، مستقیماً در بازاریابی دیجیتال تأثیر می‌گذارد.

هر چه بیشتر درباره کلمات کلیدی در حوزه کسب و کار خود اطلاع داشته باشید و دایره کلمات خود را گسترده‌تر کنید، استراتژی بهتری می‌توانید برای بازاریابی ترسیم کنید.

همیشه مطمئن شوید با تعیین کلمات کلیدی مناسب در جستجو، بیشترین ارزش را برای برندتان فراهم می‌کنید.

برای رسیدن به بهترین نتیجه در سئو داخلی سایت، در میان کلمات کلیدی جستجو کنید و از کلمات کلیدی استفاده کنید که فعالیت سایت شما را بهتر توصیف می‌کند.

قرار گرفتن درنتیجه اول جستجو درحالی‌که هیچ ترافیکی را به وبسایت منتقل نکند، هیچ ارزشی ندارد.

از Google AdWords قسمت Keyword Planner برای جستجو یا تحلیل چیزهایی که رقبایتان هدف قرار می‌دهند استفاده کنید.

Keyword Planner انواع گوناگونی از کلمات کلیدی مشابه که می‌توانید در صفحاتتان قرار دهید را پیشنهاد می‌دهد. از طریق بازاریابی محتوا، کلمات کلیدی استراتژیک را به کار بگیرید.

به انواع کلمات کلیدی و هر چیزی که به نفع سایت شما است فکر کنید.

  • کلمات کلیدی اطلاعاتی: عبارتی شبیه “سئو داخلی سایت” زمانی مورداستفاده قرار می‌گیرد که کاربری قصد یادگیری درباره آن موضوع را داشته باشد.
  • کلمات کلیدی تعاملی: کلمات کاربرانی را هدف قرار می‌دهند که قصد خرید محصول یا سرویسی را داشته باشند. اساساً این کلمات شامل صفاتی مثل “بهترین” یا “برترین” هستند.
  • کلمات کلیدی مکان محور: زمانی که کاربران به دنبال کسب‌وکاری محلی یا محل فیزیکی هستند مورداستفاده قرار می‌گیرند.

به‌منظور تعیین رابطه برای کلمه کلیدی جستجو شده با صفحات موجود سایت‌ها، به LSI کلمات کلیدی یا مترادف آن‌ها نگاه می‌کند به‌خصوص گوگل و الگوهایی را در داخل اصطلاحات، موضوعات و مفاهیم موجود در صفحات ایجاد می‌کند،

هر چه تعداد صفحات بیشتری را ایندکس می‌کند بانک اطلاعاتی قوی‌تری در LSI ایجادشده و هوشمندتر می‌شود.

هنگامی‌که محتوای بلندی می‌نویسید، می‌توانید از LSI کلمات کلیدی نیز در مقالات استفاده کنید. مثلاً می‌توانید در مقالات بلند هم از عبارت “سئو داخلی سایت” استفاده کنید و هم از عبارت “بهینه سازی داخلی سایت” .

در LSI گوگل سایت‌ها را بر اساس تعداد عبارات و اصطلاحات کلیدی مرتبط به هم مرتب می‌کند تا به‌جای تعداد عبارات مجزا.

محتوا نباید فقط روی یک کلمه کلیدی تمرکز کند. هدف شما در سئوی داخلی باید کسب رتبه برای تمام کلمات مترادف و جستجوهای مرتبط باشد.

ازآنجاکه کلمه کلیدی موردنظر شما ممکن است در ماه ۵۰ هزار بار جستجو شود، صفحه شما می‌تواند رتبه بالاتری برای جستجوهای مشابه که ماهانه هزار بار سرچ می‌شوند داشته باشد.

محتوایی بنویسید که باعث هدایت ترافیک از بسیاری از جستجوهای مشابه به سایت شما شود. هدف از این کار تولید کلیک با استفاده از عوامل بهینه سازی داخلی صفحات به‌منظور افزایش نرخ کلیک می‌باشد.

 

سئوی داخلی

 

لینک های داخلی و خارجی

لینک‌ها بیشترین اهمیت را در سئو متحمل می‌شوند. به دست آوردن لینک از سایت‌های مرجع باکیفیت و سایت‌های معتبر باعث افزایش قدرت دامنه شما می‌شود، درعین‌حال لینک های داخلی در تجربه کاربر و افزایش سئوی داخلی مؤثر هستند.

به دست آوردن لینک برای وبسایت بخشی از استراتژی سئو خارجی می‌باشد. با استفاده از بازاریابی محتوا، بازاریابی ایمیلی و سایر روش‌های خلاقانه دیگر، راهی برای لینک سازی خودکار برای سایتتان ایجاد کنید.

لینک های داخلی به سایر صفحات سایتتان، باعث تقویت کلمه کلیدی می‌شود و گوگل را قادر می‌سازد مشخص کند در چه بخش‌هایی کلمه کلیدی را رتبه دهی کند. لینک سازی داخلی بین صفحات و وبلاگ‌ها به افزایش مرور توسط ربات‌های گوگل در بین صفحات سایت کمک می‌کند.

فرق لینک سازی داخلی خوب با لینک سازی داخلی بد

اگر پست جدید یا صفحه مهم جدیدی ایجاد کردید لینک آن را در صفحه اصلی قرار دهید، به این شکل گوگل به‌روزرسانی سایت را راحت‌تر مشاهده می‌کند تا اینکه کل سایت را مرور کند.

مزیت لینک های داخلی سایت، دادن گزینه‌ها اضافی به کاربران برای ماندن در سایتتان است که کمک بسیاری به بهبود نرخ دفع کاربری میکند. هرچه تعامل با صفحات مرتبط بیشتر شود، گوگل بیشتر متوجه می‌شود. در هر جمله یک لینک داخلی قرار ندهید، اما چند لینک را در هر صفحه قرار دهید تا سئو شما بهتر شود.

 

سئوی داخلی

 

بهینه سازی تصاویر و عکس های سایت

 سئو عکس ها و تصاویر سایت؛ نه فقط برای بالا آوردن تصاویر، بلکه در جستجوی web

در حالت کلی و به عنوان یه توصیه بسیار مهم و کاربردی، همیشه سعی کنید در داخل صفحه، یک یا دو تصویر و عکس مرتبط داشته باشید. این کار به دلایل نسبتا نا معلومی، توجه ربات های گوگل را به صفحه وب شما بیشتر جلب می کند.

طبق یک بررسی توسط سایت استوری، سایت هایی که در صفحات داخلی آن ها، از حداقل یک عکس استفاده کرده اند، قابلیت ورود به صفحه اول را دارند و سایت هایی که تصویری در داخل آن ها وجود ندارند، سخت تر به صفحه اول گوگل می رسند.

این مساله شاید خیلی توجه سئو کاران محترم را جلب نکند. معتقدیم که به سختی می توان باور کرد که وجود یک عکس در داخل صفحه چقدر به سئوی داخلی سایت ارزش بالاتری می دهد. همچنین در استفاده از تصاویر برای سئو داخلی سایت، به موارد زیر دقت کنید.

  • داشتن image alt: یک ویژگی برای عکس است که موجب می شود، ربات های گوگل و سایر موتور های جستجوگر، معنی و محتوای عکس را متوجه بشوند.
  • داشتن ابعاد: ابعاد عکس یک ویژگی مهم در سرعت باز شدن عکس است.
  • عکس به همان اندازه ای که در صفحه استفاده شده، به همان سایز باشد. بسیاری از قالب های سایت ابعاد تصاویر را خودشان تنظیم می کنند. بهتر است اگر این اتفاق می افتد، ما نیز عکس را به همان اندازه ای که بارگزاری می شود، در سایت قرار دهیم.
  • در نامگذاری عکس دقت کنید. از آن جا که اکثر سرور های لینوکس، قابلیت پشتیبانی از فایل های با نام فارسی را ندارند، بهتر است به عنوان نام عکس، عبارت مناسبی به انگلیسی در صفحه در نظر بگیرید. نامی متناسب با موضوع و محتوای آن.

 

سئوی داخلی

 

واکنشگرا برای موبایل

برای داشتن سئو داخلی مطلوب، وبسایت باید مناسب موبایل یا طراحی رسپانسیو باشد.

سایت‌های واکنش‌گرا همان تجربه کاربری را برای بازدیدکنندگان فراهم می‌کنند. مزیت‌های متعددی در واکنش گرا ساختن سایت و جذب کاربران وجود دارد.

سایت واکنش‌گرا یا همان ریسپانسیو رتبه بهتری به دلیل وجود به‌روزرسانی الگوریتم موتورهای جستجو، در موبایل می‌گیرد.

بالای 50% کاربران عمده زمانشان را در حال جستجو و مرور در دستگاه‌های موبایل هستند. با استفاده از ابزار Mobile-Friendly Test می‌توانید نحوه عملکرد ربات Googlebot را در صفحاتتان مشاهده کنید.

به‌منظور ایجاد بهترین و سریع‌ترین تجربه کاربری برای بازدیدکنندگان، گوگل شروع به نشان دادن صفحات موبایل سریع یا به انگلیسی Accelerated Mobile Pages در نتایج جستجو کرد. هرچه زمان بارگذاری سریع‌تر باشد، برای کاربران موبایل جذاب‌تر خواهد بود.

به یاد داشته باشید، هنگامی‌که کاربران وارد سایت یا وبلاگتان می‌شوند، احتمال دارد از طریق موبایل واردشده باشند.

می‌توانید موبایل پسند بودن سایت را از طریق ابزارهای گوگل بررسی کنید.

اگر وبسایتتان موبایل پسند نیست، گوگل مختصری از اقداماتی که می‌توانید در این رابطه انجام دهید را به شما نشان خواهد داد.

سئو داخلی یا On Page SEO جزو اصول و قواعد پایه در سئو است. 

در واقع On Page زیرساخت لازم برای رشد و پیشرفت سایت را مهیا می کند. طبق گفته کارشناس کیفیت محتوای گوگل Matt Cutts محتوا پایه و اساس اعتبار و رشد هر سایت است.

قواعد سئوی داخلی سایت پیچیدگی خاصی ندارد و در محتوا به اصل کیفیت ، منحصر بفرد بودن ، تازگی و مفید بودن اشاره دارد. پس به فاکتورهای اشاره شده در این صفحه بسیار توجه کنید.


مطالب مرتبط با سئو داخلی:
ارسال دیدگاه جدید
کد امنیتی رفرش